Блог

НачалоНовини
За онлайн магазините и кредитните карти За онлайн магазините и кредитните карти Кредитните карти са закономерност. Когато се опънеш на закономерността не е ясно накъде ще те изстреля тетивата. Ако държавата беше инвестирала в развитие и реклама на онлайн магазините, тяхната популярност щеше да е по-малка. Какво означава целите да са "смарт" Какво означава целите да са "смарт" Поставянето на цели, и постигането им, е в основата на всеки успешен проект. Какво означава целите да са "смарт"? Ако следваме буквалния превод на думата smart, това са умни цели. Ако се задълбочим в етимологията и забележим графичното представяне, S.M.A.R.T е абревиатура, която има мощен философски заряд при поставяне на цели.  
Какво е уеб агенция и какво е дигитална агенция Какво е уеб агенция и какво е дигитална агенция Двете понятия уеб агенция и дигитална агенция са две групи от услуги, които се осигуряват от фирма с голям професионален опит. Този тип фирми поемат и ролята на консултантски екип за развитие на бизнеса и партньорството с тях е дългосрочно. Сайтове на адвокатски кантори - съвети Сайтове на адвокатски кантори - съвети Интернет сайтът на една фирма е пряко отражение на нейната дейност в ежедневието. Има случаи, в които бизнесът е изцяло уеб базиран. Наричаме го дигитален. При него всички процеси – от началното запознаване, до реализиране на сделка се извършват онлайн. Култура на представяне в Интернет Култура на представяне в Интернет За подходящо място в Интернет е необходима цялостна стратегия. Вашият уебсайт - вашата медия, връзките, които сочат към него, цялостното поведение в социалните мрежи. Процесът изисква промяна на дигиталната култура и е част от голямата промяна. Оптимизация на сайт за корпоративни услуги Оптимизация на сайт за корпоративни услуги Корпоративните сайтове имат малък обем информация. Предназначени са за връзка B2B, представителни са и се разчита на портфолиото от реализирани проекти. В такива случаи се прилага комплексен подход. Включват се различни похвати за постигане на успех. Промяната в културата и дигиталната трансформация Промяната в културата и дигиталната трансформация Когато искаме да направим промяна, обикновено обясняваме какво и как ще бъде направено.  Формалната група елементи: кога? какво? кой? и как? вече не са достатъчни. Необходимо е да се отговори и на въпроса Защо? Малко новини от Гугъл Малко новини от Гугъл
Проверете дали сайтът ви има favicon. Така брандът ви ще получи допълнително доверие.
 
За способността на индивида да решава проблеми За способността на индивида да решава проблеми Често ни задават въпроси, свързани с начина, по който избираме новите членове на нашия екип. За музиката и нейната логика За музиката и нейната логика Има легенди, в които се разказва, че музиката, математиката и поезията са онова триединство, което издига душата. Какво е корпоративен интернет сайт Какво е корпоративен интернет сайт Отминаха онези две десетилетия, в които уеб пространството разгъваще плещи и възмъжаваше. Как да използвам Google Search Console Как да използвам Google Search Console Съветваме ви да отворите Google Search Console и да отделите десетина минути за този епизод на Daniel Waisberg Как да поискам оферта за сайт Как да поискам оферта за сайт Днес ще отговорим обобщено на едно често срещано явление: искане на оферта върху намерения за изграждане на сайт. Това е част от ежедневието на много фирми за уеб дизайн и дигитална трансформация. Новите предизвикателства към професионалистите в IT Новите предизвикателства към професионалистите в IT От CIO се очакват иновации и оптимизиране на работата. В ерата на дигитална и културна трансформация това качество е над всички останали. Чий глас ще звучи във Виртуалната реалност? Чий глас ще звучи във Виртуалната реалност? Какво е линк билдинг - link building? Какво е линк билдинг - link building? Какво е стратегия за Дигитален архив Какво е стратегия за Дигитален архив Изграждането на Дигитален архив е част от дългосрочната стратегия на една организация. Нуждата от конкуренция Нуждата от конкуренция За разпознаваемост на марката говорим тогава, когато съществува съвкупност от марки, сред които тя да бъде разпозната по добър начин. Какво е дигитална агенция Какво е дигитална агенция Дигитална агенция се разбира рекламна агенция с дигитален фокус сайтове кампании социални мрежи екомерс Какво е дигитален архив и електронно управление на документи Какво е дигитален архив и електронно управление на документи Какво е дигитален архив и електронно управление на документи Какво е адаптивен дизайн Какво е адаптивен дизайн Когато обичаш децата Когато обичаш децата Първата придворна дама, или Първият рицар на Математиката – учителите по този предмет са сред тези личности, които помним цял живот Флагман постигна 5 млн посещения през ноември Флагман постигна 5 млн посещения през ноември Имиджът на един новинарски сайт е комбинация от визия, достъпност, разнообразие на публикувани материали, избор на целева група. Какво е система за управление на съдържанието Какво е система за управление на съдържанието Effie Bulgaria успешна маркетингова комуникация Effie Bulgaria успешна маркетингова комуникация В средите на рекламодатели и рекламни агенции за Effie® се говори с уважение, дори страхопочитание. Продуктите в резултати от търсене Продуктите в резултати от търсене Все по-често промените в алгоритмите и представянето на резултати от търсене излизат извън основния фокус, който имаха до момента - текста.


Търпението да измътиш рекламата Търпението да измътиш рекламата Да позиционираш бизнес в интернет е далеч извън това да пуснеш реклама в нещо си, наречено "КъдетоВиеКажетеСтигаДаИмаЕфект" и да направиш оптимизация на сайт. 
Уеб дизайн – за всеки виртуален проект се грижи двойка Уеб дизайн – за всеки виртуален проект се грижи двойка Всъщност всеки виртуален обект има двойка родители: създател - екипът от уеб дивелопъри (уеб разработчици), и собственик - този, който поръчва и плаща. Google спират възможността за коментари в блога си Google спират възможността за коментари в блога си Очевидно, на колегите от Гугъл също им е писнало от мъдри мисли, свързани с кой, къде и какво е прочел, както и фриволни интерпретации на казаното от тях. Думите на Вашите хора Думите на Вашите хора Принципите за позициониране на бизнес са валидни за всички търсещи сървъри, докато Adwords е за Гугъл. Хамлет vs Хамлет Хамлет vs Хамлет Да гоним позициониране на бизнеса в органичните търсения или да се ориентираме към плащане за "клик" в рекламната централа на Гугъл AdWords Рицари на ордена на думите и фразите Рицари на ордена на думите и фразите Стратегията PPC (pay-per-click) е лесна за управление - залагате и чакате. Ситуацията с позициониране на бизнес в органичните резултати от търсене е различна.