Как да използвам Google Search Console

НачалоБлогКак да използвам Google Search Console

Как да използвам Google Search Console Google Searh Console - GSC е мощен инструмент за всеки уебмастер. За професионалистите GSC дава онова, от което се нуждаят. Това е информация, преплетена с терминология, която само Маговете на SEO и аналитиците могат да интерпретират.

За собствениците на уеб сайтове, Google Search Console дава полезни предупреждения. Ако те се следят редовно, работата по позициониране на бизнеса ще е далеч по-бърза и приятна. 

В конзолата на Гугъл са представени множество справки и данни. На тяхна база може да се анализира и прецени как точно един от големите играчи, Великата Търсачка, въприема конкретен уебсайт.

В Интернет се менкат както множество легенди, така и истини.  Сърч конзолата на Гугъл (GSC) ... да прекочим разказите с елементи на разсъждения.

Съветваме ви да отворите GSC и да отделите десетина минути. Изгледайте този обучителен епизод на Daniel Waisberg и го спирайте от време на време, за да проверите какво е при вас състоянието.

В този кратък материал се обяснява как да следите производителността и качеството на своя уеб сайт. Как Google представя страниците на вашия сайт в резултатите от търсене.

Ще се научите как да достъпвате данни за това чрез какви запитвания – ключови фрази, от кои страни, през какви устройства вашият сайт дава най-добри резултати. Кои негови характеристики работят във ваша ползва. Пробвайте! Лесно е да разберете.

Важно е да помните: и перфектиният уеб дизайн е само част от единното представяме на вашия бизнес в Интернет.