Какво е корпоративен интернет сайт

НачалоБлогКакво е корпоративен интернет сайт

Какво е корпоративен интернет сайт Какво е корпоративен интернет сайт?
Корпоративен уебсайт е сайт, който официално представлява един бранд/марка в Интернет. Изграждането на корпоративен интернет сайт е част от комуникационната стратегия на фирмата или корпорацията. 

Отминаха онези две десетилетия, в които уеб пространството разгъваше плещи и възмъжаваше. Страниците на фирми, срамежливо направени в някой сайт, който днес бихме нарекли облачен, безвъзвратно отмина. Вече не помним браузери и марки като Алтависта и Нетскейп, и новите поколения не помнят Hit.bg. Новите уеб дизайнери са лишени от гордостта, която изпитвахме ние, когато екишът на Павката от Gyuvet.cha ни даваше лютите чушки.

Лошо няма. Светът се развива. Някога Светът развиваше информационните технологии. Днес развитието на света зависи от тях. В края на 20 и съвсем в началото на 21 век опазвахме чистотата на уеб. Днес говорим повече, при това в уеб, за опазване на природата. Природата се превърна в екзотичния елемент.

Уеб сайт – забравихме времето, в което искахме визитка и корпоративният интернет сайт беше луксозен придатък във визитките, или на корпоративни съвети да се обсъжда нуждата от него.

В днешно време корпоративните сайтове се планират успоредно с планирането на създаване на бизнес, фирма, корпорация. Сега се пишат закони, които да регулират това, което някога беше заигравка.

Амазон, Епъл, Гъгул, Фейсбук, Майкрософт –  5 корпорации, които теглят света напред. 5 корпорации, които имар оборот и печалба колкото останалите 25 в първите 30 в света.

Корпоративният интернет сайт е задължителен елемент в комуникационната стратегия на всяка фирма и организация. Корпоративният уеб сайт е медията, която всеки от нас може да създаде – фирмена медия и фирмен пресцентър

Корпоративният сайт има ясно дефинирана задача и целева аудитория. 

Ние, в Смарт Уеб сме създали повече от 100 корпоративни сайта. Част от тях във времето, в което все още бяхме само KAK Development.