Effie Bulgaria успешна маркетингова комуникация

НачалоБлогEffie Bulgaria успешна маркетингова комуникация

Effie Bulgaria успешна маркетингова комуникация В средите на рекламодатели и рекламни агенции за Effie® се говори с уважение, дори страхопочитание. 

Защо е така?
Защото Effie® е международно утвърден стандарт за успешно комуникиран бранд. В превод това означава – Effie® е категорични признание за ефективност на маркетингова комуникация, за измерване на успеха и връзката между рекламна кампания и продажби.

Началото е през 1968, когато за пръв път Американската маркетингова асоциация започва да класира рекламните кампании по ефективност. През 2019 г наградите се връчват се в 51 страни на 6 континента.

Българската асоциация на комуникационните агенции е организатор на конкурса от 2007 година, който отличава кампании и маркетинговите практики, доказали максимална ефективност по измерими критерии.

Каква е нашата връзка тук? Нашите партньори от Мeтoдия yeб бяха избрани за технологичен партньор, който да прави уеб програмирането и технологичната поддръжка на интернет сайта на Наградите от много години насам.

Справиха се успешно и в срок да се представят достойно.

В годините визията, която популярно се нарича уеб дизайн, претърпя метаморфоза – от една пренаситена с ефекти, вкл flash анимация, до изискано строга, отговаряща на сериозността на наградите. 

График и злато! Със сигурност тази цветова комбинация не подвежда.

Изработката на уеб сайта е на базата на графичния дизайн да се програмира динамичен интернет сайт, базиран на SmartWeb система за управление на съдържанието.  Вътрешната функционалност е специално адаптирана, за да могат редакторите на сайта удобно да публикуват информация.

Поради популярността на наградите и специфичната особеност на материята и таргет групата, SEO оптимизация не се прилага.
Уеб сайтът е с адаптивен дизайн.

На илюстрациите по-долу представяме някои от етапите на развитие на проекта.

Галерия

ефективност на маркетингова
ефективност на маркетингова
ефективност на маркетингова
ефективност на маркетингова