Уеб дизайн

НачалоУслугиУеб дизайн

Уеб дизайн е цялостният процес на изработка на интернет сайт . Той е разнозначен на процеса по проектиране и изграждане на реален обект. Инфраструктурата и навигацията уеб сайт са толкова важни, колкото и визията. Тези два компонента взаимно се допълват и създават цялостен завършен проект. В него бизнесът трябва да се чувства толкова комфортно, колкото при настаняване в подходяща сграда, магазин или фирмен офис. Или дори в собствен дом.

Нашето основно правило е да изслушваме. Да водим конструктивен диалог - обсъждане с нашия клиент. Да проучим начина, по който води бизнеса си. Да проучим конкурентите му. Да проучим средата, в която се развива. И може би най-важното: да предвидим тенденциите за следващите години.

Задълбоченото разбиране дава възможност  да създадем интернет сайт с такъв уеб дизайн, който ще донесе още по-голям успех за бизнеса. В ерата на дигитална трансформация всеки заслужава да заеме достойно своето място в Интернет. 

Нашата мисия е да създаваме уеб дизайн за всеки сайт така, че собственикът му да се чувства в свои води. Той да е толкова удобен за собственика, колкото и за потребителите. Интернет пространството се развива не само с технологиите. Интернет пространството допълва и доразвива отношенията в реалния свят и дава нови възможности за всеки, който истински ги търси.

От първата среща с клиента до появата на сайта онлайн в уеб пространството - не пропускаме нито един миг, в който да не се отдадем на  удоволствието да градим бъдещето. 

Нашата философия е професионализъм.

В "Уеб дизайн" се включват множество дейности - от началната идея до крайната реализация.

Това означава още в първия стадий на работа по проекта да се предвиди развитието на технологиите. Така, сайтът възможно най-дълго ще съществува без наложителна преработка. Горди сме, че сме създали уеб сайтове, които съществуват и работят за своите собственици повече от десетилетие без да се налага промяна. 

Контакт форма


Вашето име:
Вашият email:
Вашият телефон
Съобщение
Защитен код

Офис Бургас

Адрес:
к-с Славейков, бл 126 (Сън Сити Бизнес център, срещу Технополис), вх.А, ет.2. офис 2
(след уговорена среща)

Телефон:
+359 (0) 56 845239

GSM:
+359 (0) 888 856 618

е-mail:
office@development-bg.com


Офис София

Адрес:
бул. "Цар Освободител" 8, ет. 5
(след предварително уговорена среща)
1000 София

е-mail:
office@development-bg.com

Мобилен:
+359 (0) 889 635 132