Интернет сайт на адвокатска кантора - CiL Partners

НачалоФирмениИнтернет сайт на адвокатска кантора - CiL Partners

Интернет сайт на адвокатска кантора - CiL Partners


Уеб дизайн и изработка на интернет сайт на адвокатска кантора C&I Legal partners - Адвокатско дружество "Чиков и Янакиев".

Интернет сайтът работи от 2008-ма година. Дизайнът е пестелив, близък до съвременната идея уеб. Това даде възможност да се задържи повече от десетилетие без да се налага преработка или мигриране към друга система. Цветовете са  в класическия вариант, подходящ за интернет сайтове на традиционните адвокатски кантори.

Уебсайтът е базиран на система за управление на съдържанието Smart Company CMS, предназначена за подсилване на фирмени и презентационни сайтове.

В първите години от съвместната ни работа адвокатската кантора изграждаше име и се налагаше на пазара на адвокатски услуги. Интернет сайтът подкрепяше налагането на адвокатското дружество, особено пред чуждестранните партньори и клиенти.

Ефективността на една адвокатска кантора зависи от профилирането и качеството на професионалните услуги. Адвокатско дружество Чиков и Янакиев извършва съдебно представителство и правни услуги в София и Бургас. Специализирана е в защита на човешките права, в търговско и административно право. Извършва консултации и изготвяне на договори, пълномощни и други.

Нашият екип извършва консултации за уеб дизайн и изработка на Интернет сайт на адвокатска кантора и по позициониране и трансформиране на бизнес в интернет.

Технологии: PHP , HTML , MySQL , CSS


Контакт форма


Вашето име:
Вашият email:
Вашият телефон
Съобщение
Защитен код

Офис Бургас

Адрес:
к-с Славейков, бл 126 (Сън Сити Бизнес център, срещу Технополис), вх.А, ет.2. офис 2
(след уговорена среща)

Телефон:
+359 (0) 56 845239

GSM:
+359 (0) 888 856 618

е-mail:
office@development-bg.com


Офис София

Адрес:
бул. "Цар Освободител" 8, ет. 5
(след предварително уговорена среща)
1000 София

е-mail:
office@development-bg.com

Мобилен:
+359 (0) 889 635 132

Галерия