SEO консултации

НачалоУслугиSEO оптимизацияSEO консултации

Какво е значението на ползването на SEO консултации?

Когато един сайт е технологично и информационно оптимизиран, идва ред на поддръжката му в това състояниe. Към момента на постигане на целите, служителите на фирмата-собственик са вече обучени и сравнително добре запознатите с основите на SEO. Това е част от класическите SEO консултации в първите месеци. В това обучение се включват правила на въвеждане на мета данни: meta title, meta description.

Обяснена е концепцията на създаване на съдържание. В това число: описания на продукти и услуги, статии в блога на фирмата, алт-тагове и създаване на вътрешната система от връзки.

В пакета SEO консултации са и обучението, и инструкциите за създаване на “landing pages”. Това са страници, които се настройват по специален начин, на които потребителите попадат от резултати в Google. Обикновено за всяка landing page има семантично ядро. Обикновено определянето на семантичното ядро предхожда създаването на тези страници. Примери са: страница с категория в онлайн магазин или страница, която дава подробна информация за услуга или група услуги за фирми като нашата.

Поддържащите SEO консултации включват допълващо обучение и управление при промяна на правилата на търсещите сървъри (търсачки), изчистване на „наказателни мерки“ и по-сложни казуси, които е необходимо да се решат.

Случвало се е дадена фирма или бранд да сменят посоката, да тръгнат към нови пазари, или да предприемат друг тип трансформация. Когато тази промяна е съществена, то ние работим с нашия клиент в името на успеха.

Освен SEO консултации оказваме подкрепа в цялостното позициониране на бранда и за неговата разпознаваемост.


Контакт форма


Вашето име:
Вашият email:
Вашият телефон
Съобщение
Защитен код

Офис Бургас

Адрес:
к-с Славейков, бл 126 (Сън Сити Бизнес център, срещу Технополис), вх.А, ет.2. офис 2
(след уговорена среща)

Телефон:
+359 (0) 56 845239

GSM:
+359 (0) 888 856 618

е-mail:
office@development-bg.com


Офис София

Адрес:
бул. "Цар Освободител" 8, ет. 5
(след предварително уговорена среща)
1000 София

е-mail:
office@development-bg.com

Мобилен:
+359 (0) 889 635 132