Smart Company CMS - фирмени презентационни сайтове

НачалоИндустрииSmart Company CMS - фирмени презентационни сайтове

Smart Company CMS - SW Company CMS е система за управление на съдържание, предназначена за създаване на презентационни фирмени сайтове с уникален уеб дизайн.

Представяме Smart Company CMS, една система за управление на съдържанието, наричана още  SW Company CMS. Проектирана е и е програмирана на php с база данни MySQL (MariaDB). Тази комбинация от програмен език и СУБД (система за управление на база данни) е популярна и се поддържа сравнително удобно.

В интернет се откриват множество ресурси с документация. Те дават възможност при уеб програмиране да се използват актуални дефиниции, нови версии и да се документира.

Първата версия на Smart Company CMS е от 2000 година. До момента има многократни подобрения. В определени случаи, при необходимост, се разработват специфични модули. Както ги наричаме custom модули, предназначени за конкретен клиент.

Целта на прилагане на CMS е да се конфигурира административната част на интернет сайта. В конкретния случай, при изработка и поддръжка на фирмени сайтове, модулите, които са включени са система за управление на менюта и система за управление на новинарска част – блог.  Те дават възможност да се създаде (въведе) по един удобен и универсален начин Галерия със снимки, портфолио или галерия от проекти. Чрез допълнителен модул наречен „административен“ се правят настройки, които самият собственик на сайта може да променя без да има притеснение, че ще го „развали“ или „срути“. В този раздел е включен и удобно работещ модул за „превод“ на част от описващите думи на сайта.

Чрез администрацията на фирмения сайт, базирана на Smart Company CMS, страници в менюта и подменюта, новини и категории се създават, променят и скриват/изтриват от служители на фирмата-собственик на уебсайта.

Според предназначението му, информацията се въвежда на 1 или няколко езика – български, английски, руски, немски или друг, предварително уточнен с фирмата, която прави конкретното уеб програмиране.

В системата са включени всички онези елементи, които са необходими, за да се създаде интернет сайт с оптимизирано съдържание. На базата на обучение и SEO консултации, клиентите ни бързо и сами се справят с информационната поддръжка. Когато се подпише договор за изработка на фирмен интернет сайт, ние обясняваме всички тези подробности, уговаряме часовете за обучение и за препоръчваме допълнителни услуги и консултации.

Използваният от нас основен хостинг сървър е защитен и бърз! Перфектно аранжиран, конфигуриран и поддържан хостинг от нашия партньор: Николай Михайлов от e-Nick Ltd. Ако се нуждаете от повече информация, свържете се с него на  skype name: nmmmnu или на hostmaster@e-nick.org. Ще ви предложи добро и оптимално решение за вашите нужди в Щатите, Германия, България, други страни.

Важен елемент да ви препоръчаме използваме тази хостинг компания е професионализмът. И не на последно място: сървърите се обхождат бързо и безпроблемно от ботовете на Гугъл, с което се осигурява добра индексация.

Контакт форма


Вашето име:
Вашият email:
Вашият телефон
Съобщение
Защитен код

Офис Бургас

Адрес:
к-с Славейков, бл 126 (Сън Сити Бизнес център, срещу Технополис), вх.А, ет.2. офис 2
(след уговорена среща)

Телефон:
+359 (0) 56 845239

GSM:
+359 (0) 888 856 618

е-mail:
office@development-bg.com


Офис София

Адрес:
бул. "Цар Освободител" 8, ет. 5
(след предварително уговорена среща)
1000 София

е-mail:
office@development-bg.com

Мобилен:
+359 (0) 889 635 132