Изработка на интернет сайт за Capital Marine с Wordpress

НачалоФирмениИзработка на интернет сайт за Capital Marine с Wordpress

Изработка на интернет сайт за Capital Marine с Wordpress


Capital Marine е компания с повече от 10 годишен опит. Утвърдена е като уважаван и надежден доставчик на услуги в нефтената и морската индустрия.

Основната дейност на CMServices е експедиция и контрол, надзор и управление на почистване на резервоарите, одит на терминали, следене и грижи за товари по време на транспортиране.

Интернет сайтът на Capital Marine е базиран на WordPress като система за управление на съдържанието. Визуалната част на уеб сайта представлява адаптирана WordPress тема с характерни за конкретния бизнес цветове. Разбира се, адаптивният дизайн е задължителен при изработката на уеб сайтове в последните години.

Адаптивен дизайн на интернет сайт означава да се приложи технология, която да осигурява добър изглед на сайта на устройства с различна резолюция.

Освен стандартните функции на WordPress, към системата са инсталирани подходящи допълнителни модули (plugins). В основната си част целта на прилагането им е ускоряване работата на сайта – по-добър „page speed” и специфични, свързани с SEO оптимизацията.

В социалните мрежи екипът на Капитъл Марин използва изключително LinkedIn. Мрежата е подходяша за представяне на експертните възможности на фирмата и за свързване с потенциални клиенти, които се нуждаят от услугата.


Адаптивен дизайн за мобилни устройства


Индустрии: Услуги

Технологии: PHP , MySQL


Контакт форма


Вашето име:
Вашият email:
Вашият телефон
Съобщение
Защитен код

Офис Бургас

Адрес:
к-с Славейков, бл 126 (Сън Сити Бизнес център, срещу Технополис), вх.А, ет.2. офис 2
(след уговорена среща)

Телефон:
+359 (0) 56 845239

GSM:
+359 (0) 888 856 618

е-mail:
office@development-bg.com


Офис София

Адрес:
бул. "Цар Освободител" 8, ет. 5
(след предварително уговорена среща)
1000 София

е-mail:
office@development-bg.com

Мобилен:
+359 (0) 889 635 132

Галерия