Сайтове с WordPress

НачалоУслугиСайтове с WordPress

В определени случаи, използването на WordPress като система за управление на съдържанието е много подходящо. В WordPress са вградени модули, които дават възможност, по един унифициран начин да се създават страници с постоянна информация и новини. Счита се, че WordPress, заедно с BlogSpot са сред най-лесните за създаване на блог системи.

Казано с термини WordPress е система за управление на съдържанието, базирана на php и MySQL. В много случаи СУБД е MariaDB. Дотук със сложните думи - целта е да обясним кога е проложима системата.

Широко разпространено е мнението, че при използване на "безплатни CMS" цената на проекта е по-ниска. УърдПрес действително е много удобен вариант за изработка на сайтове с ограничен брой страници. За препоръчване е за блогове и новинарски сайтове

Когато става въпрос за по-сложни системи със специфични функции, препоръчваме използването на тъй наречените custom системи. Това е специализиран уеб базиран софтуер със специално предназначение. Примери: сайтове за имоти, интернет магазини, хотелски системи, някои приложения за производството, отдалечено фактуриране, уеб базирани складове и други.

Самият Wordpress, освен административната част, която е стандартна за всяка инсталация, има шаблони за визуалната. Много шаблони са безплатни. Обикновено при тях се сменят цветове, лого, шрифтове, менюта. При конкретно решение специалистите по уеб дизайн и програмиране ще ви дадат насоки. 

Разбира се, много клиенти сами настройват WP, при положение, че целта е да качат няколко текста.

Някои от темите са толкова сложни, че се инсталират допълнителни специални конструктори за създаване на подшаблони. 

Важна част от допълнителните елементи на WP са плъгините, свързани със SEO оптимизация, Page Speed - ускоряване на сайта, съобразено с новите изисквания на търсачките, и други.

Нашият екип е инсталиран множество сайтове с WordPress, като сме разработвали custom - теми по поръчка на клиента.

Свържете се със Смарт Уеб, ако имате въпроси.

Контакт форма


Вашето име:
Вашият email:
Вашият телефон
Съобщение
Защитен код

Офис Бургас

Адрес:
к-с Славейков, бл 126 (Сън Сити Бизнес център, срещу Технополис), вх.А, ет.2. офис 2
(след уговорена среща)

Телефон:
+359 (0) 56 845239

GSM:
+359 (0) 888 856 618

е-mail:
office@development-bg.com


Офис София

Адрес:
бул. "Цар Освободител" 8, ет. 5
(след предварително уговорена среща)
1000 София

е-mail:
office@development-bg.com

Мобилен:
+359 (0) 889 635 132