Smart Shop - система за управление на онлайн търговия

НачалоИндустрииSmart Shop - система за управление на онлайн търговия

Изработка на онлайн магазин - високият приоритетът на този тип проекти се наложи по един естествен начин. 

Smart Shop е интегрирана система за управление на онлайн търговия - от електронни магазини до мощни системи с онлайн магазини под наем.

Началото на е в 1999 година с едни от първите в България и Европа места за предлагане на стоки, продукти и обекти. Към момента системата се предлага както с готови онлайн магазини под наем с месечен абонамент и каталожен дизайн, така и при изработка на онлайн магазин с индивидуална визия, според продуктите и целевата аудитория.

Изработка на онлайн магазин, базиран на Smart Shop CMS

Предимства има при прилагането както в единия, така и в другия случай. Преходът е сравнително лек и се извършва автоматично при заявка от страна на потребителите.

Smart Shop CMS управлява също пространства за електронни продажби, предназначени за множество търговци, които да предлагат своите стоки чрез специално създадени профили. 
Информацията се въвежда чрез специални панели, унифицирано и удобно. Всеки търговец сам определя правилата, при които да предлага своята стока, съобразявайки се със законодателството на съответната държава. Нашата задача е да изработка на онлайн магазин, който да работи според очакванията.

Специално приложение, разработено за пазара във Великобритания, адаптирано и за българския пазар дава възможност за автоматично изтегляне на информация от други електронни магазини, принадлежащи на конкретен търговец.

Онлайн магазините, които са създадени и работят под управление на Smart Shop, приложен към индивидуален уеб дизайн, са технологично оптимизирани. Това означава, че при правилна експлоатация, за която екипът ни е налице да ви обучи и подкрепя, сайтът след карантинното време, се появява на първи места в търсещите машини.

От 2000 година до момента Smart Shop – SW Shop CMS се разви до интегрирана система за управление на онлайн търговия. Под нейно управление работят както електронни каталози с няколко бутикови продукта, така и класически варианти на онлайн магазин. Под управление на Smart Shop CMS работят и мощни системи с онлайн магазини под наем.