Афиа Фармаси - уеб сайт за онлайн аптека

НачалоОнлайн търговияАфиа Фармаси - уеб сайт за онлайн аптека

Афиа Фармаси - уеб сайт за онлайн аптека


Да създадеш верига от аптеки е проект, който изисква изключителна отговорност от своя собственик. Множество детайли, нормативни уредби, изисквания към персонала и силни връзки с доставчици - изпипва се до последния детайл. При това не само, защото освен да се изисква от закона, ти носиш отговорност за здравето и живота на много хора.  

Именно тези хора са вторият важен конпонент в успеха - да ги спечелиш и задържиш като клиент.  

За нашия клиент Афиа Фармаси ЕООД, изработихме онлайн магазин за търговия с лекарствени продкути без лекарско предписание. Уеб дизайн - това е само малка от работата в този проект.

В процеса по изработването на сайта, беше необходимо да се трансферира (прехвърли) базата данни от предишната версия на сайта, който беше на SummerCart. Основна задача беше да се запази цялостта на данните. SummerCart не удовлетворяваше нуждите от развитие на бизнеса.

С този трансфер запазихме информацията на нашите клиенти от онлайн аптека Афиа Фармаси, и те продължиха в работа в нова административна среда. Системата за управление на съдържанието е SMART SHOP - СИСТЕМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ОНЛАЙН ТЪРГОВИЯ, разработена от нас

В онлайн магазина за лекарствени продукти интегрирахме автоматични пресмятания на доставка, чрез куриерски услуги Еконт, в последствие и на Спиди.

След изработката на сайт за онлайн аптека АФИА продължихме с непрекъснатото подобряване на функционалността.

Класирахме нашите клиенти на първи места в google,

Програмистите ни направиха това възможно, и нашите специалисти по SEO оптимизация, повишиха популярността и ефективността на сайта.


Адаптивен дизайн за мобилни устройстваТехнологии: PHP , jQuery , HTML5 , HTML , MySQL , CSS , jQuery UI , JavaScript , CSS3


Контакт форма


Вашето име:
Вашият email:
Вашият телефон
Съобщение
Защитен код

Офис Бургас

Адрес:
к-с Славейков, бл 126 (Сън Сити Бизнес център, срещу Технополис), вх.А, ет.2. офис 2
(след уговорена среща)

Телефон:
+359 (0) 56 845239

GSM:
+359 (0) 888 856 618

е-mail:
office@development-bg.com


Офис София

Адрес:
бул. "Цар Освободител" 8, ет. 5
(след предварително уговорена среща)
1000 София

е-mail:
office@development-bg.com

Мобилен:
+359 (0) 889 635 132

Галерия