Трансфер Фактор 4Life, онлайн магазин

НачалоОнлайн търговияТрансфер Фактор 4Life, онлайн магазин

Трансфер Фактор 4Life, онлайн магазин


Проектът Трансфер фактор 4 Life представлява онлайн магазин за пазаруване по каталог.

Интернет сайтът е изработен със система за управление на съдържанието WordPress с Woo Commerce. Като уеб дизайн, в широко приетия смисъл на термина, сме приложили стандартна готова тема. Тя е е адаптирана и настроена така, че въвеждането на информацията да е възможно най-удобна.

Продуктът, който се предлага в онлайн магазина влияе на имунната система, на лимфоцитите – килъри. Също така Трансфер фактор активира производството на имуноцитокините, коригира функцията на имунитета.

Сайтът съдържа богата информация, свързана със същността на предлагания продукт. В редица статии е представена информация за повишаването на имунитета в случаите на имунодефицит, спирането на автоимунни заболявания, имунна памет.

Продуктите в онлайн магазина са разпределени в подходящи категории, с подробно въведена информация. Нашите клиенти създадоха първоначалното съдържанието на сайта и го актуализират с особена грижа и внимание към детайла. Това внимание печели уважението на настоящите и потенциални потребители на продукта.

Към основните модули на WordPress са инсталирани допълнителни такива, с цел по-удобното систематизиране на продуктовата гама Woo Commerce и по-добре ориентиране във формалната SEO оптимизация.  Подобни дейности се налагат за всеки проект със специфични изисквания, който използва готова система за управление на съдържанието, в случая WordPress CMS.

Освен описаната по-горе работа, обучихме нашия клиент да въвежда информацията по подходящ начин, направихме началната индексация на сайта и начален линк билдинг (link building).Адаптивен дизайн за мобилни устройстваТехнологии: PHP , jQuery , HTML5 , MySQL , jQuery UI , JavaScript , CSS3


Контакт форма


Вашето име:
Вашият email:
Вашият телефон
Съобщение
Защитен код

Офис Бургас

Адрес:
к-с Славейков, бл 126 (Сън Сити Бизнес център, срещу Технополис), вх.А, ет.2. офис 2
(след уговорена среща)

Телефон:
+359 (0) 56 845239

GSM:
+359 (0) 888 856 618

е-mail:
office@development-bg.com


Офис София

Адрес:
бул. "Цар Освободител" 8, ет. 5
(след предварително уговорена среща)
1000 София

е-mail:
office@development-bg.com

Мобилен:
+359 (0) 889 635 132

Галерия