Нов уеб дизайн за сайта на агенция за събития Парти Арти

НачалоФирмениНов уеб дизайн за сайта на агенция за събития Парти Арти

Нов уеб дизайн за сайта на агенция за събития Парти Арти


Новият интернет сайт на агенция за организиране на събития Парти Арти е вече онлайн. 

С основателката на агенцията, Теодора Дунгьова, работим заедно от 2008-ма година. Тогава беше създадена първата версия на уебсайта. Успех се постигна много бързо. За 3 месеца интернет сайта на фирмата се появи на предни места в резултатите от търсене на Google по основните групи думи и фрази, касаещи дейността.

12 години по-късно, съвместно взехме решение за пълна промяна на проекта: от самия уеб дизайн през навигацията, до SEO оптимизация и цялостна трансформация на бизнеса с ново позициониране на бранда. 

Новият уеб сайт на фирмата запазва добрите традиции на първия успешен опит. Цветове, лого, идея на представяне. Допълнихме с нови възможности, технологично препоръчани, в новите тенденции на уеб дизайна.

Променена е технологията, променено е общото излъчване. Уеб сайтът е с класическа визия, подходяща за агенция за организиране на събития. Още от началната страница е предоставена възможност за достъп до подстраници за различните дейности. 

Тяхното оформяне като landing страници е от особено значение. Достъпът до тях от всяко друго място в сайта е чрез основното меню. Landing page означава "целева страница", Това е част от даден уебсайт, който се подготвя и оптимизира така, че потребителят да попадне точно на него, когато търси определена информация, касаеща представянето на конкретния бизнес. 

Дизайнът е адаптивен и информацията е достъпна през смарт устройства. Наличието на адаптивен дизайн не е екстра. Тя е съществен елемент от ефективната работа на фирмата. В последните 7 години всички изработени от нас уеб сайтове са с адаптивен дизайн, освен в случаите, в които технологията или предназначението не ги позволяват.

Следваща задача, свързана с Парти Арти е синхронизиране на сайта с профилите в социални мрежи, с представянето в специализирани сървъри. Разпознаваемост на марката по един добър начин и разширяване на обхвата - това е крайната цел. Адаптивен дизайн за мобилни устройства


Индустрии: Услуги

Технологии: PHP , jQuery , HTML5 , HTML , MySQL , CSS , jQuery UI , JavaScript , CSS3


Контакт форма


Вашето име:
Вашият email:
Вашият телефон
Съобщение
Защитен код

Офис Бургас

Адрес:
к-с Славейков, бл 126 (Сън Сити Бизнес център, срещу Технополис), вх.А, ет.2. офис 2
(след уговорена среща)

Телефон:
+359 (0) 56 845239

GSM:
+359 (0) 888 856 618

е-mail:
office@development-bg.com


Офис София

Адрес:
бул. "Цар Освободител" 8, ет. 5
(след предварително уговорена среща)
1000 София

е-mail:
office@development-bg.com

Мобилен:
+359 (0) 889 635 132

Галерия

Парти Арти на телефон - начало Парти Арти на телефон - начало
Украси и сватби - Парти Арти на телефон Украси и сватби - Парти Арти на телефон
Парти Арти - свържете се с фирмата Парти Арти - свържете се с фирмата
Парти Арти - визия на десктоп Парти Арти - визия на десктоп