Уни Инвест ЕООД - строителство и продажба на имоти

Уни Инвест ЕООД - строителство и продажба на имоти


Има екипи, които се срещат и започват да работят заедно все едно се познават от години. Такъв е случаят с нашите приятели от Уни Инвест. Те имат ясна цел, представят информацията по начин, който дава възможност за анализ, и отговорите на техните въпроси винаги имат стойност Истина.

Фирмата имаше вече готов изграден уеб сайт, който беше технологично амортизиран. Уни Инвест търсеха надежден партньор за дългосрочно сътрудничество, комуто да поверят изграждането и позиционирането на уеб базираната част от своя бизнес. 

След преценка на наличната информация, изследване на възможностите на предходния проект, препоръчахме да се изгради нов уеб сайт - витрина на продукцията на фирмата. Работата по проекта беше приятна за двете страни, контактите отлични.

Проектът е в категорията уебсайт на строителна фирма и съдържа необходимите за представянето модули.

Уни Инвест ЕООД е фирма с основна дейност в сферата на строителството. Основната цел при работата по този проект беше да представим дейността на фирмата, проектите, които вече е изградила успешно, както и бъдещите и планове, като същевременно трябваше да работим усилено по доброто позициониране на уеб сайта в търсачки като Гугъл.

Изработихме сайт с адаптивен дизайн, така че съдържанието в него да се намества във формат, удобен за четене на всякакви устройства - от мобилни телефони до десктоп компютри.

Системата за управление на съдържанието на сайта е разработка на Смарт уеб. Въвеждането и управлението на информация в уебсайта е удобно за потребителя. Ефектът се постига с няколко базови модула.

Навигацията на сайта е едновременно раздвижена и интуитивна. Спазени са основните изисквания в съвременния уеб дизайн.

Цветовата гама и шрифтовете на сайта съответстват на корпоративната идентичност, към която се стреми да се придържа нашият клиент. Освен, че са читабилни и ясни, отделните елементи вдъхват доверение от страна на потребителите на сайта към Уни инвест.


Адаптивен дизайн за мобилни устройстваТехнологии: PHP , jQuery , HTML5 , HTML , MySQL , CSS , CSS3


Контакт форма

Вашето име:
Вашият email:
Вашият телефон
Съобщение
Защитен код