Онлайн магазин за книги, детски играчки и раници

НачалоОнлайн търговияОнлайн магазин за книги, детски играчки и раници

Онлайн магазин за книги, детски играчки и раници


Нашата задача беше в сезона на усилено търсене да позиционираме на предни позиции в резултати от търсене на гугъл онлайн магазин за детски и ученически раници. Съпровождаща дейност е управление на кампании в социални мрежи. (2018)

Особеност в задачата е фактът, че този онлайн магазин е изработен няколко години преди да поемем работата. Системата за управление на съдържанието е joomla. Интернет сайтът беше със стара версия на софтуера за управление и липсваха част от модулите, с които се осигурява добро поведение и резултат. 

Второто предизвикателство е разнообразието на продукти, които се предлагат. В самия раздел ученически раници се работи с 4 основни производителя. За кратко време се създадоха landing pages (целеви страници) за тях. Този избор беше единственият по който по съответните фрази, използвани от потребителите на интернет, се гарантираше успех. Фразата "ученически раници" се разшири и се взе решение да се работи по разширени групи.

След проследяване на поведението на потребителите на сайта, направихме известни промени в съществуващия уеб дизайн и навигацията. Преразпределихме продаваните стоки в категориите с цел ефективност на онлайн магазина.

Успоредно с работата по сайта, усилихме фейсбук страницата с подходящи публикации  и създадохме няколко нискобюджетни кампании в подходящ момент и със специална целева група. Идеята и целта на тези кампании от една страна бяха да се привлекат купувачи от цяла България в онлайн магазина.

От друга страна, по отношение на друга важна група - балони с хелий, се направиха кампании, които да поканят потребителите в книжарниците в Бургас, Несебър и Слънчев бряг.


Адаптивен дизайн за мобилни устройстваТехнологии: PHP , jQuery , HTML5 , HTML , MySQL , CSS , jQuery UI , CSS3


Контакт форма


Вашето име:
Вашият email:
Вашият телефон
Съобщение
Защитен код

Офис Бургас

Адрес:
к-с Славейков, бл 126 (Сън Сити Бизнес център, срещу Технополис), вх.А, ет.2. офис 2
(след уговорена среща)

Телефон:
+359 (0) 56 845239

GSM:
+359 (0) 888 856 618

е-mail:
office@development-bg.com


Офис София

Адрес:
бул. "Цар Освободител" 8, ет. 5
(след предварително уговорена среща)
1000 София

е-mail:
office@development-bg.com

Мобилен:
+359 (0) 889 635 132