Моят психотерапевт, сайт на Онлайн терапевтичен център

НачалоФирмениМоят психотерапевт, сайт на Онлайн терапевтичен център

Моят психотерапевт, сайт на Онлайн терапевтичен център


Екипът на Онлайн терапевтичен център за психологическа консултации ни се довери за цялостната реализация на проекта MyTherapist.BG. Нашата съвместна работа включва: формализиране на идея и избор на домейн, адаптиране на лого, уеб дизайн и програмиране, консултации по съдържанието, популяризиране и SEO, старт на работа в социални мрежи.

MyTherapist.Bg е интернет сайт, предназначен да свързва онлайн психотерапевти и клиенти, които се нуждаят от техните професионални услуги. Потребителите на сайта са българи в чужбина, лица с увреждания и техните семейства, деца и възрастни, с психологически проблеми.
Клиентите на центъра се избират психотерапевт или разказват своя казус. Срещите се и сеансите се провеждат онлайн – комфортно и дискретно. Изборът на платформа и комуникационен софтуер зависи от психотерапевта и от клиента.

Интернет сайтът е изработен със съвременни технологии, адаптивен дизайн и удобна интуитивна навигация. На първа страница са предвидени позиции за представяне на услугите, терапевтите, указания как работи сайта и последни статии от специалисти. Цветовете на дизайна са меки и специално подбрани. Чрез тях се внушава спокойствие и доверие, каквото уебсайтът да дава.

Уеб програмиране: интернет сайтът е базиран на система за управление на съдържанието Smart Company CMS. Предвидените програмни модули са: управление на менюта с подходяща конфигурация, модул новини, представяне на специфични информационни обекти, модул за оптимизиране. Програмният код е оптимизиран за скорост и чистота.
На интернет сайта се предоставя актуална информация – статии и база със знания в областта на приложната психология. Статиите са авторски.

Завършваме с това, че темата за онлайн психотерапевти е изключително актуална. Работата по уеб сайта беше изключително приятна. Двата екипа работят в сихрон по цялостната стратегия за реализиране и популяризиране.


Адаптивен дизайн за мобилни устройства


Индустрии: Здравеопазване

Технологии: PHP , jQuery , HTML5 , MySQL , jQuery UI , CSS3


Контакт форма


Вашето име:
Вашият email:
Вашият телефон
Съобщение
Защитен код

Офис Бургас

Адрес:
к-с Славейков, бл 126 (Сън Сити Бизнес център, срещу Технополис), вх.А, ет.2. офис 2
(след уговорена среща)

Телефон:
+359 (0) 56 845239

GSM:
+359 (0) 888 856 618

е-mail:
office@development-bg.com


Офис София

Адрес:
бул. "Цар Освободител" 8, ет. 5
(след предварително уговорена среща)
1000 София

е-mail:
office@development-bg.com

Мобилен:
+359 (0) 889 635 132

Галерия

Начало мобилна версия Начало мобилна версия
Kак работи - мобилно Kак работи - мобилно
Терапевти - мобилна Терапевти - мобилна
уебдизайн начало уебдизайн начало
Страница с услуги Страница с услуги
База знания в психологията База знания в психологията